Vuorovaraukset

Tältä sivulta löydät tietoa ja ohjeita vuoronvaraamiseen. Alempana kerrotaan myös Kotkan Tennishallin yleiset ohjeet ja käyttöehdot, mihin kannattaa tutustua.

Yleistä

Oman pelivuorosi pääset varaamaan vuorovarausjärjestelmästä:
https://kotkantennishalli.cintoia.com

Pelivuoron varaaminen tapahtuu vuoronvarausjärjestelmässä. Ensimmäisellä kerralla luot järjestelmään tunnukset ja täytät tarvittavat yhteystiedot. Tässä ei kestä kuin muutama minuutti. Seuraavilla kerroilla varaaminen tapahtuu oman käyttäjätunnuksen ja salasanan kautta.

Järjestelmästä pääset helposti valitsemaan yläpalkista lajin, mitä olet tulossa pelaamaan, ja näet päiväkohtaisesti suoraan vapaana olevat vuorot. Kun klikkaat haluamaasi vuoroa, ja voit muokata myös sen kestoa, ja järjestelmä näyttää sinulle kuinka paljon vuoro maksaa kyseisenä aikana. Pelivuorojen tuntihinnat vaihtelevat lajista, päivästä ja ajasta riippuen.

Vakiovuoroja voi tiedustella sähköpostitse toimisto@kotkantennishalli.fi -osoitteesta.

Liikuntaetujen käyttö

Varausjärjestelmässä voi kirjautumisen jälkeen ladata ”Omat tiedot” -välilehden alta saldoa itselleen Epassilla ja Smartumilla. Muidenkin toimijoiden liikuntaetuja voidaan hyödyntää tietyin rajoituksin, mutta niistä kannattaa ottaa yhteyttä halliin s-postitse toimisto(at)kotkantennishalli.fi.

Kotkan Tennishallin ohjeet ja käyttöehdot

Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.
Varauksen tehnyt urheilija vastaa vuoronsa aikana väärinkäytöksistä aiheutuneiden vahinkojen korjaus- ja siivouskuluista (mm. värjäävillä kengillä pelaaminen, vuokra- kuntosalivälineiden rikkominen, seinien/rakenteiden vahingot, purukumien/nuuskapussien siivouskulut jne.)

 

Mailojen, pallojen, pallotykin yms. lisäpalveluiden varaaminen ja maksaminen

Pelivuoroihin liittyvien lisäpalveluiden (mm. mailat, pallot, pallotykki) varaaminen ja maksaminen tapahtuu myös ensisijaisesti nettivaraimesta. Huom! pallotykki on varattavissa vain “Kupla 2” -kentälle.
Jos et ole etukäteen varannut & maksanut lisäpalveluita ja asiakaspalvelu on kiinni, niin mailojen/vast. vuokraaminen onnistuu soittamalla päivystysnumeroon (0440 654 900, ei tekstiviestejä).

 

Uusien asiakkaiden hyvä tietää

Päähallissa sekä ylipainehallissa (kupla) ulkojalkineet riisutaan sisään tultaessa. Sisätiloissa ja kentillä liikutaan sukkasillaan tai puhtaissa sisäpelitossuissa, joilla ei ole kävelty ulkona.

Tennishallin ovet ovat aina lukossa. Kulku tennishallille ja ylipainehalliin tapahtuu sujuvimmin henkilökohtaisella magneettiavaimella (10 €/aktivointi). Avaimia myydään asiakaspalvelussa (auki sisäkaudella arkisin klo 17-20) tai soittamalla hallin päivystysnumeroon 0440 654 900 (ei tekstiviestejä) ja sopimalla avaimen ostojärjestelyt. Magneettiavaimen maksu on kertamaksu, joka kattaa avaimen aktivoinnista ja hallinnoinnista liittyvät kulut. Avaimen haltija vastaa siitä, että avainta ei käytetä väärin. HUOM! Avainmaksua ei palauteta asiakkaalle takaisin. Jos avaimesi on sinulle tarpeeton, niin suosittelemme kuitenkin palauttamaan avaimen tennishallille mahdollisten väärinkäytösten ehkäisemiseksi.

Jos et omista ko. avainta, niin päivystysnumeroon (0440 654 900, ei tekstiviestejä) soittamalla sinulle avataan ovi etänä. Tennishallin sisältä löytyy kiinteät avaimet ylipainehalliin sekä ulkokentille.

Tennishallin ulko-ovi on aina pidettävä kiinni. Asiakas, joka telkeää oven auki, vastaa virheellisestä toiminnasta mahdollisesti aiheutuvista vahingoista sekä tarpeettomista hälytyksistä aiheutuvista kuluista.

Tennishallin pukuhuonetilat ovat rajalliset ja ne ovat tarkoitettuja vain varusteiden vaihtoon. Kaikki varusteet kannattaa ottaa mukaan kentille, joiden yhteydessä on paikat varusteiden säilyttämistä varten. Emme suosittele jättämään mitään varusteita pukuhuoneisiin – tennishalli ei vastaa pukuhuoneisiin jätetystä omaisuudesta. Sujuvinta on tulla hallille siten, että ulkovaatteiden alla on suoraan urheiluvarusteet, jolloin urheilija voi siirtyä suoraan suorituspaikalle päällysvaatteineen ja riisua päällysvaatteet kenttien penkeille/naulakoihin.
Hallilla on tallentava videovalvontajärjestelmä, jota hyödynnetään myös etävalvonnassa.

 

Maksaminen ja laskutus

Irtovuorot maksetaan verkkomaksuna varausta tehtäessä. Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut verkkomaksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (viimeistään 24 tuntia ennen varauksesi alkua), jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.

Vakiovuorot suositellaan myös maksettavan nettivarausjärjestelmästä ennen kuukauden vaihtumista. Kuukauden vaihtuessa maksamattomat varaukset laskutetaan (vain laskutusasiakkaat) ja laskuihin tulee hinnaston mukainen laskutuslisä. v.2022: verkko- ja sähköpostilasku 3€, paperilasku 5€.

 

Omat varaukset ja varauksien peruminen

Valitsemalla “Omat varaukset” saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi irtovuoroja. Samasta paikasta saat myös esim. kirjanpitoon kelpaavan tositteen itsellesi.

Huom. Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua (jos alle 24 tuntia vuoron alkuun, niin vuoron voi laittaa myyntiin). Vakiovuoron voi laittaa myyntiin ennen pelivuoron alkua. Jos myyntiinlaitetun varauksen päälle tulee toinen varaus, niin myyntilaitetusta varauksesta tulee saldohyvitys.

 

Tennis/Päähalli

Päähallista löytyy yksi tenniskenttä (Sisäkenttä), jossa on Novacrylic Cushion pinta. Tennistä voi pelata vain tennikseen tarkoitetuilla puhtailla sisäpelikengillä, jotka eivät värjää. Sisähallissa ei saa pallotella seinään Zenniz-järjestelmän sensoreiden takia.
Valot syttyvät automaattisesti 3 minuuttia ennen vuoron alkua ja sammuvat 5 minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Pelaajien tulee olla valmiina poistumaan pelikentältä heti pelivuoron päätyttyä.

Sisäkentällä on Zenniz-järjestelmä. joka muuttaa normaalin tenniskentän älykentäksi. Zenniz tuo tenniksen ruohonjuuritasolle sen, mikä on ollut vuosia saatavilla vain aivan lajin kirkkaimmalla huipulla ja monissa muissa lajeissa jo pitkään. Zenniz mittaa patentoidulla teknologialla jokaisen lyönnin ja kaiken kentällä tapahtuvan liikkeen uskomattomalla tarkkuudella ja muutamme sen suoraan pelaajaa ja kilpailua hyödyttäväksi informaatioksi. Tutustu ja rekisteröidy: www.zenniz.com.

Lämmittelyyn on vapaasti käytettävissä kaksi kuntopyörää (yksi lounge-alueella ja yksi padel-kenttien välissä tenniskentän puolella). Kuntosali on vain kuntosalivarauksen tehneiden käytössä.

Pelivuoroihin liittyvien lisäpalveluiden (mm. mailat, pallot, pallotykki) varaaminen ja maksaminen tapahtuu myös ensisijaisesti nettivaraimesta. Huom! pallotykki on varattavissa vain “Kupla 2” -kentälle.
Jos et ole etukäteen varannut & maksanut lisäpalveluita ja asiakaspalvelu on kiinni, niin mailojen/vast. vuokraaminen onnistuu soittamalla päivystysnumeroon (0440 654 900, ei tekstiviestejä).

 

Tennis/Ylipainehalli

Ylipainehallissa on kaksi Novacrylic Cushion pintaista tenniskenttää. Tennistä voi pelata vain tennikseen tarkoitetuilla puhtailla sisäpelikengillä, jotka eivät värjää.

Huom! Jos teet varauksen ylipainehalliin viikonloppuna tai arkisin ennen klo 16, niin varmista ylipainehallin lämmityksen tilanne soittamalla päivystysnumeroon: 0440 654 900 viimeistään puoli tuntia ennen mahdollista pelivuoroasi (Huom! ei tekstiviestejä)
Tennishallin sisältä löytyy kiinteä avain ylipainehalliin.

Ylipainehallia käytettäessä on syytä huomioida se, että kovilla pakkasilla lämpö saattaa laskea n. +12 asteeseen.
Jos olet ylipainehallissa viimeinen asiakas, muista sammuttaa lähtiessä kenttien valot sekä varmistaa, että ylipainehallin ulko-ovi tulee lukittua.
Ylipainehallin kakkoskentällä on pallotykki, jota on mahdollista käyttää erillistä maksua vastaan. Pallotykin käyttö edellyttää käyttökoulutuksen, jonka voi sopia soittamalla & sopimalla muutamia päiviä etukäteen hallin päivystysnumeron kautta. Päivystysnumero: 0440 654 900 (ei tekstiviestejä).

Pelivuoroihin liittyvien lisäpalveluiden (mm. mailat, pallot, pallotykki) varaaminen ja maksaminen tapahtuu myös ensisijaisesti nettivaraimesta. Huom! pallotykki on varattavissa vain “Kupla 2” -kentälle.

Jos et ole etukäteen varannut & maksanut lisäpalveluita ja asiakaspalvelu on kiinni, niin mailojen/vast. vuokraaminen onnistuu soittamalla päivystysnumeroon (0440 654 900, ei tekstiviestejä).

 

Sulkapallo

Sulkapallokentät löytyvät Tennishallin sisältä. Valot syttyvät automaattisesti 3 minuuttia ennen vuoron alkua ja sammuvat 5 minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Pelaajien tulee olla valmiina poistumaan pelikentältä heti pelivuoron päätyttyä.
Sulkapalloa saa pelata vain puhtailla sisäpelitossuilla, jotka eivät värjää.

Jätä kenttä pelivuorosi jälkeen siistiksi. Jos käytät luonnonsulkaisia palloja, muistathan kerätä irtosulanpalaset vuorosi aikana ja laittaa ne roskikseen. Sotkujen siivoamisesta veloitamme sotkujen aiheuttajilta siivouskulut, kuitenkin aina vähintään 25€.
Suosittelemme pelaamaan muovisulkaisilla palloilla. Tennishallin Proshopissa myydään hyvälaatuisia muovisulkapalloja.
Lämmittelyyn on vapaasti käytettävissä kaksi kuntopyörää (yksi lounge-alueella ja yksi padel-kenttien välissä tenniskentän puolella). Kuntosali on vain kuntosalivarauksen tehneiden käytössä.

Pelivuoroihin liittyvien lisäpalveluiden, kuten mailojen vuokraaminen ja maksaminen tapahtuu ensisijaisesti nettivaraimesta. Huom! Jos et ole etukäteen varannut & maksanut lisäpalveluita ja asiakaspalvelu on kiinni, niin mailojen/vast. vuokraaminen onnistuu soittamalla päivystysnumeroon (0440 654 900, ei tekstiviestejä).

 

Padel

Valot syttyvät automaattisesti 3 minuuttia ennen vuoron alkua ja sammuvat 5 minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Pelaajien tulee olla valmiina poistumaan pelikentältä heti pelivuoron päätyttyä.

Padel-laseja ja seiniä sekä verkkoa päin tarkoituksella juokseminen/hyppääminen on vaarallista ja ehdottomasti kiellettyä.
Jos lämmittelet lyömällä lasia vasten tai harjoittelet pallokopan/ –tykin kanssa, niin lyö palloja siihen päätyyn, jossa on maisemakuva Kotkan saarelta. Näin huomioit tenniskentällä pelaavia asiakkaita.

Lämmittelyyn on vapaasti käytettävissä kaksi kuntopyörää (yksi lounge-alueella ja yksi padel-kenttien välissä tenniskentän puolella). Kuntosali on vain kuntosalivarauksen tehneiden käytössä.

Pelivuoroihin liittyvien lisäpalveluiden, kuten mailojen vuokraaminen ja maksaminen tapahtuu ensisijaisesti nettivaraimesta. Huom! Jos et ole etukäteen varannut & maksanut lisäpalveluita ja asiakaspalvelu on kiinni, niin mailojen/vast. vuokraaminen onnistuu soittamalla päivystysnumeroon (0440 654 900, ei tekstiviestejä).

 

Biljardi

Biljardi varataan ja maksetaan nettivarausjärjestelmästä. Valot ohjautuvat varauksen mukaan. Kepit löytyvät pöydän vierestä ja pallot säilytetään Proshopin käytävän hyllykössä. Pelin jälkeen ne on palautettava paikalleen.

Luvattomasta pelaamisesta peritään 50€:n tarkastusmaksu. Epäselvissä tilanteissa soita hallin päivystysnumeroon.

Biljardipöydälle ei saa tuoda juomia, ruokia tms. Uuden veran vaihto maksaa 500€. Vaihdon maksaa sotkija

 

Kuntosali

Kuntosali varataan ja maksetaan (jos ei ole kausijäsenyyttä/salikorttia) nettivarausjärjestelmästä.
Valot ohjautuvat varauksen mukaan.

Siirry varausjärjestelmään

Varaa oma vuorosi ja tule hallille pelaamaan ja treenaamaan