Sulkapallo

Kotkan Tennishallilla on kaksi huippukenttää sulkapallon pelaamiseen

Tule viihtymään ja pelaamaan sulkapalloa!

Kotkan Tennishallilla on on laajan remontin jälkeen kaksi huippukenttää sulkapalloon, mitä pääset varaamaan vuoronvarausjärjestelmästä.

Sulkapallokentät löytyvät Tennishallin sisältä. Valot syttyvät automaattisesti 3 minuuttia ennen vuoron alkua ja sammuvat 5 minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Pelaajien tulee olla valmiina poistumaan pelikentältä heti pelivuoron päätyttyä.

Sulkapalloa saa pelata vain puhtailla sisäpelitossuilla, jotka eivät värjää. Jätä kenttä pelivuorosi jälkeen siistiksi. Jos käytät luonnonsulkaisia palloja, muistathan kerätä irtosulanpalaset vuorosi aikana ja laittaa ne roskikseen. Sotkujen siivoamisesta veloitamme sotkujen aiheuttajilta siivouskulut, kuitenkin aina vähintään 25€. Suosittelemme pelaamaan muovisulkaisilla palloilla. Tennishallin Pro Shopissa myydään hyvälaatuisia muovisulkapalloja.

Lämmittelyyn on vapaasti käytettävissä kaksi kuntopyörää (yksi lounge-alueella ja yksi padel-kenttien välissä tenniskentän puolella). Kuntosali on vain kuntosalivarauksen tehneiden käytössä.

Pelivuoroihin liittyvien lisäpalveluiden, kuten mailojen vuokraaminen ja maksaminen tapahtuu ensisijaisesti nettivaraimesta. Huom! Jos et ole etukäteen varannut & maksanut lisäpalveluita ja asiakaspalvelu on kiinni, niin mailojen/vast. vuokraaminen onnistuu soittamalla päivystysnumeroon (0440 654 900, ei tekstiviestejä).