Oma tennishalli illaksi

Mietittekö yrityksellenne TYHY-päivää tai haluaisitteko kaveriporukallenne vaihtelua illanviettoon? Jos näin on, niin ”Oma tennishalli illaksi” -konsepti sopii teille.

Oma tennishalli illaksi -konseptin idea: Koko tennishalli varataan pelkästään yrityksenne/peliporukkanne käyttöön. Saatte pelata hallilla vapaasti niin paljon kuin haluatte ja talon puolesta teille tulee tapahtumaan ohjaaja, joka pystyy antamaan teille opastusta lajeihin tai vaikka järjestämään hauskan turnauksen. VIP-tilat ja sauna ovat koko illan teidän käytössä. Lisäksi ruoka- ja juomatarjoilut pystytään helposti järjestämään tapahtumaan mukaan.

Tapahtuma suunnitellaan juuri teidän toiveiden mukaan, jotta saisitte siitä mahdollisimman paljon irti. Tapahtuma voi esimerkiksi painottua johonkin tiettyyn lajiin tai sitten voitte pelailla kaikkia lajeja ristiin rastiin. Kesäaikana tapahtumailtoja on mahdollista järjestää vapaammin päivästä riippumatta. Sisäkaudella (syyskuu-toukokuu) parhaimmat päivät tapahtumalle ovat yleensä perjantai- tai lauantai-illat.

Huom! Vaikka konseptin nimi on ”Oma tennishalli illaksi”, niin tapahtumia pystytään myös järjestämään päiväsaikaan!

Jos tämä alkoi kiinnostamaan, niin ole sähköpostilla suoraan yhteydessä ville-petteri.ahti@smash.fi, niin mietitään yhdessä sopiva paketti ja ajankohta teidän yritykselle tai kaveriporukalle!